Mallit ovat uudistuneet ja siksi päivitämme sivuja kangas, ASB- ja polypropyleenimuovisten mallien osalta. Tervetuloa myymälään tutustumaan eri vaihtoehtoihin.

Cavalier on Osuuskunta Laukkuketjun maahantuoma matkalaukkumerkki, jota jälleenmyymme. Cavalier-laukkujen hinta-laatu suhde on erinomainen! Cavalier-matkalaukkuja löytyy sekä ASB- ja polypropyleeni-muovisena että kankaisena. Värejä, kokoja ja malleja löytyy varmasti jokaisen makuun! Lentolaukut alk. 39,00 €.

 

PET-matkalaukku

HINTALUOKKANSA KEVYIN!

Cavalierin PET-matkalaukku sarja on hinta-laatu-keveys-suhteeltaan erittäin hyvä. Matkalaukuissa on neljä pyörää ja sisällä on taskuja. Laukkua löytyy kolmea eri kokoa, joista pienin koko on käsimatkatavaraksi sopiva.                                  

Lisätietoa uudesta PET-materiaalista alla.

Erityisominaisuudet:

  • sisällä: henkselit, vetoketjullinen väliseinä ja 2 taskua
  • TSA-numerolukko
  • 4-pyörää

Laukuilla on vuoden takuu valmistevirheille.

Värit: musta, vihreä, violetti ja harmaa

mitat: (korkeus x leveys x syvyys) tilavuus:         paino:         hinta:
55 cm x 33 cm x 21 cm 30 litraa  2,1 kg 59 € (norm. 85 €)
63 cm x 40 cm x 24 cm 55 litraa  3,1 kg 89 € (norm. 116 €)
73 cm x 47 cm x 28 cm 90 litraa  4,1 kg 99 € (norm. 129 €)

 

 

 

 

PET-materiaali

PET-muovia käytetään tuotteissa, jotka vaativat erinomaista kulutus-, kuormitus- ja iskunkestävyyttä. Kyseessä on 100% kierrätysmateriaali, jota käytetään myös mm. kierrätysmuovipulloissa. Materiaali ei naarmuunnu kovin herkästi ja se palautuu muotoonsa, mikäli se saa kovan iskun. Matkalaukku kestää jopa kahden tonnin painon. Materiaali on itsessään erittäin kevyt ja siksi laukut ovatkin hintaluokkansa kevyimpiä!

 

Paljon lisää malleja myymälässämme, tervetuloa tutustumaan!

 

 

takaisin